connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  Sisteme expozitionale si de afisaj

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

  Pagina de startINFODESK... Catalogue Desk

   

  product 250

  product 250

  product 251

   

   

   

  product 906

   

   

  product 905

   

   

   

  Prezentare: Este o combinatie intre un infodesk si un stand de brosuri si se foloseste ca punct de prezenta la diferite manifestari pentru prezentarea produselor si informatiilor. Este format dintr-o structura metalica vopsita electrostatic negru, pe care este montat un blat de lemn lacuit.
  Avantaje: Este un infodesk cu un pret foarte avantajos ce include in plus si 3 suporturi de brosuri A4, este pliabil; iar pliat incape intr-o geanta de dimensiuni reduse.
  Variante: NU
  Personalizare: NU
  Demontabil: DA.
  Dimensiuni: L: 51cm; H: 101cm; A: 39cm.
  Ambalaj: Geanta textila / dimensiuni - L: 26cm; H: 38cm; A: 39cm / greutate - 4Kg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acces email