connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  Sisteme expozitionale si de afisaj

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

  Pagina de startINFODESK... Promotion Table trapez

   

  product 268

  product 268

  product 269

  product 270

  product 271

  product 272

  product 847

  product 856

  product 857

  product 933

   

  Prezentare: Stand de prezentare tip infodesk utilizat pentru promotii, sampling, prezentari, informare, etc. Este realizat in intregime din PVC turnat si este format dintr-un corp central pliabil, cu raft interior si o arcada personalizabila.
  Avantaje: Posibilitatea de a personaliza in intregime standul pentru vizibilitate maxima si pretul foarte avantajos, il recomanda pentru activitati de sampling, lansari produse, promotii, etc.
  Variante: Varianta ovala sau trapezoidala.
  Personalizare: Autocolant printat, laminat si aplicat pe corpul central si pe arcada / personalizare: L: 185cm; H: 87cm si L: 77cm; H: 28cm.
  Demontabil: DA.
  Dimensiuni: L: 90cm; H: 200cm; A: 40cm
  Ambalaj: Geanta textila si folie cu bule / dimensiuni - L: 100cm; H: 100cm; A: 10cm / greutate - 4Kg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acces email