connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

   

  direct mailing

   

  Acest serviciu constă în anveloparea mai multor materiale, facturi sau documente și expedierea acestora folosind serviciile postale.

  Direct Mailing- ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

  RMT DIVISION oferă servicii de împlicuire manuală/automată a corespondenţei în plic, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusive a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

   

   

   Avantajele Direct Mailing-ului:

  • Targetarea - Cel mai important aspect al acestui tip de actiuni este abilitatea sa de a tinti precis client deja existenti. Poate fi folosit eficient si pentru a prospecta piata.
  • Personalizare - Actiunile de direct mail se pot adresa personal clientului si pot fi adaptate necesitatilor acestuia pe baza unor tranzactii anterioare si a datelor adunate.
  • Optimizare - Datorita masurabilitatii sale, direct mail poate fi testat pentru a obtine lista optima; oferta optima; periodicitatea optima (si multi alti factori). Rezultatele cele mai bune pot fi aplicate asupra unei audiente mai largi pentru a se obtine rezultatele cat mai bune.
  • Acumulare de date - Raspunsul, ca si lipsa acestuia pot fi adaugate unei baze de date, permitand ca viitoarele expedieri sa fie si mai bine targetat

   

  Pentru a realiza o campanie de direct mailing, nu trebuie să pierzi timpul cu tipărirea a mii de scrisori. Şi nici cu formarea, împachetarea, adresarea şi etichetarea plicurilor. Toate acestea le putem face noi!

   

  Acces email