connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

  Pagina de startProduse & ServiciiMetode de personalizare

   

  Tampografie

  Se folosește pentru imprimarea pe suprafețe plane dar mai ales curbe (unde serigrafia nu poate fi utilizată). Se realizează pe orice tip de suport dar mai ales pe: metal, plastic, lemn, sticlă, piele naturală sau sintetică.

   

  Serigrafie

  Imprimare pe suprafeţe plane. Suportul de imprimare poate fi: plastic, hârtie, metal, sticlă, piele, ceramică, carton, etc. Se folosește pentru: pixuri, brichete, ceasuri, agende, diverse textile.

    

  Transfer termic

  Reprezintă un procedeu de aplicare a unor imagini (desene, sigle, fotografii, logo etc) în general pe suprafețe textile cu ajutorul unor folii speciale denumite și folii de termotransfer.

   

  Gravură

  Se utilizează în cazul obiectelor din metal, lemn, sticlă, plastic, marmură, granit, plexiglas și se poate folosi pentru personalizarea unor obiecte promoționale cum sunt: insigne, ecusoane, plachete aniversare, trofee, cupe etc.

   

  Broderie

  Se poate realiza utilizând un număr mare de culori și nuanțe. În general se folosește pentru personalizarea suprafețelor textile: tricouri, șepci, hanorace, veste, cravate, genți, etc.

   

  Timbru sec

  Este un procedeu folosit pentru imprimarea de text sau sigle, în profunzime pe suprafețe din piele naturală sau sintetică (agende, genți, portmonee etc).

   

  Folio

  Se utilizează mai ales pentru suprafețe din piele naturală sau sintetică și constă în aplicarea unei folii care poate fi argintie sau aurie.

   

  Acces email