connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  Sisteme expozitionale si de afisaj

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

   

  product 705

  product 705

   

   

   

  Prezentare: Caseta luminoasa de interior sau exterior pentru prezentarea luminoasa a afiselor si printurilor, realizata din profil de aluminiu cu rama culisanta click frame.
  Avantaje: Caseta este mult mai subtire decat caseta lightbox; iluminarea se face cu leduri prin plexiglas); prin semnalizarea luminoasa atrage atentia privitorilor asupra afiselor; iar afisele pot fi inlocuite cu usurinta; caseta poate fi montata pe perete sau poate fi suspendata de plafon.
  Variante: 50x70cm sau orice alta dimensiune mai mica
  Personalizare: Prin afisele prezentate / afise: 50x70cm
  Demontabil: NU
  Dimensiuni:
  L: 53cm; H: 73cm; A: 3cm
  Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - L: 55cm; H: 75cm; A: 7cm / greutate - 3Kg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acces email