connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  Sisteme expozitionale si de afisaj

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

  Pagina de startSTANDURI BROSURI... Pliant excel 4xA4

   

  product 310

  product 310

  product 317

  product 318

  product 319

  product 320

  product 323

  product 324

  product 325

  product 330

   

  Prezentare: Stand profesionist de brosuri A4 cu 4 buzunare, ce foloseste inoxul in combinatie cu plexiglasul si cu tabla perforata vopsita electrostatic in culoarea neagra, distingandu-se fata de de toate celelalte tipuri de standuri si atragand atentia privitorilor asupra cataloagelor si brosurilor dumneavoastra.
  Avantaje: Aspectul profesionist, arcada personalizabila si adaptabilitatea foarte mare sunt avantaje ce greu pot fi gasite la un alt stand de brosuri. Se pot atasa sau indeparta separatoare pentru pliante 1/3 A4, se pot muta buzunarele si pe baza de comanda se pot realiza buzunare de diferite dimensiuni si adancimi si poate fi vopsit in culoarea dorita.
  Variante:  Cu arcada Inox sau vopsita negru.
  Personalizare:   GRATUITAcu autocolant decupat sau printat pe arcada / personalizare: L: 32cm; H: 18cm.
  Demontabil: DA
  Dimensiuni: Stand- L: 33cm; H: 147cm; A: 54cm / buzunare - L: 21,5cm; H: 30cm; A: 2,5cm.
  Ambalaj: Material - folie cu bule / dimensiuni - L: 34cm; H: 151cm; A: 12cm / greutate - 7Kg.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acces email