connect to us

 

Cosuri Craciun

 

Cosurile sunt pregatite cu minutiozitate de catre echipa RMT Division, lucru care face posibila  adaptabilitatea  la cerintele personale ale fiecarui client in parte. De aceea,  suntem deschisi la orice tip de sugestie cu privire la continut, buget si termen de  executie.

Va punem la dispozitie mostra fizica  inainte de comanda ferma.

Transportul in Bucuresti este GRATUIT.

 

BL02

 

 

Agende - Calendare

 

Puteti alege dintr-o gama foarte larga de agende si calendare, de la agende ieftine la agende din piele, de la agende format A5 sau A4, la agende formate atipice, de la agende datate / nedatate la agende personalizate integral.

Calendarele pot fi de birou sau de perete, triptice, cu imagini alese de catre dumneavoastra sau propuse de catre noi.

agende-calendare-2013-

 

 

Produse Promotionale

 

Indiferent ca reprezentati o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta, aceasta concretizandu-se in logo-ul firmei, culori, motto. Pentru un success garantat, recomandam ca toate acestea sa se identifice pe o multitudine de materialele promotionale.

Veti gasi in cataloagele noastre, produse promotionale inovative in stocuri generoase, la preturi corecte.

 

Promotionale

 

 

 

Direct Mailing

 

Direct Mailing-ul este unul dintre mecanismele care aduce rezultate rapide, măsurabile, la costuri scăzute.

Realizam pentru clientii nostri acest tip de serviciu ce consta in împlicuirea manuală/automată a corespondenţei, tipărirea/personalizarea documentelor (inclusiv a plicurilor), transportul către oficiul poştal sau celelalte mijloace de expediţie.

 

plicuri

 

1 2 3 4

  Sisteme expozitionale si de afisaj

  pliante, afise, printare afise, flyere pret, pixuri personalizate ieftine, pungi personalizate ieftine, brelocuri personalizate ieftine, roll-up, roll up banner, roll-up display, sisteme expozitionale, pret roll-up, pop up display, pop-up spider, stand rotativ, rama click-frame, rama click frame pret, direct mailing

  Pagina de startSTANDURI BROSURI... Showroom Display Vertical

   

  product 814

  product 814

   


  product 815

   


  product 816

   

   

   

  Prezentare: Display tip showroom realizat din plexiglas 3mm negru colorat in masa cu un spatiu de afisaj A4 si doua buzunare pentru pliante 1/3xA4 din plexiglas transparent.
  Avantaje: Display-ul are o infatisare deosebita, poate fi personalizat intr-un mod creativ cu autocolant decupat si este demontabil (insertul, buzunarele si baza), prinderea se face cu suruburi.
  Variante: poate fi realizat din pexiglas de diferite culori, cu buzunare de diferite dimensiuni
  Personalizare: personalizare inclusa cu autocolant decupat in zona de sus: L:250mm; H: 220mm si zona de jos: L:250mm; H: 500mm
  Demontabil: DA
  Dimensiuni: L: 25cm; H: 125cm; A: 33cm
  Ambalaj: Folie cu bule / dimensiuni - L: 27cm; H: 127cm; A: 35cm / greutate - 5Kg

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Acces email